Project news
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!
Voting
Як Вам новий сайт?
Total 95 common:people_all_forms

Тиждень гуманітарних дисциплін

Date: 8 листопада 2019 о 12:28, Refreshed 8 листопада 2019 о 12:58
308 views

Тиждень гуманітарних дисциплін

в Клубівському ліцеї імені Олега Довгого

З  метою зацікавлення, розвитку інтересу учнів до вивчення української мови та літератури, зарубіжної літератури, англійської мови, польської мови  у Клубівському ліцеї  імені Олега Довгого вчителі  (Байталоха О.А.,  Ковальчук Н.Я., Горбатюк Л.В., Бондарук Н.М., Божкевич Ю.Л. )  провели тиждень гуманітарних дисциплін. 

      Розпочався він із дня англійської мови. Усі учні школи працювали із інформаційно-пізнавальними лепбуками, на яких виконували цікаві та творчі завдання.

         Старшокласники проводили "англійські перерви " для учнів початкових та середніх класів. На вулиці під час перерв лунали англомовні пісні 90-х років, що створювали піднесений настрій вихованців ліцею та стимулювали їх до танців.  

          Учні 7, 8 та 9 класів із задоволенням взяли участь у "англомовному квесті". Успішно виконавши завдання квесту, розв'язавши іншомовні головоломки, учні разом склали речення : '' WE LOVE ENGLISH ''. Отже, перемогла дружба та бажання вивчати англійську мову.

    Вівторок розпочався днем зарубіжної літератури. Учні 5-6 класів демонстрували творчі здібності, ерудицію, брали активну участь у різних конкурсах та вікторинах. Захоплюючим був урок-гра у 5 класі за казкою Г.К. Андерсена «Соловей», на якому діти розгадували кросворд, складали літературне лото, працювали над філвордом.  Шестикласники працювали у творчих групах над твором «Чарлі і шоколадна фабрика», виконуючи нестандартні завдання. Учні 9-10 класів отримали завдання - створення лепбука  про роль книги в минулому і сучасному світі.

         У 11 класі діти аналізували кроссенс при вивченні творчості М. Булгакова.

          6 листопада - день української літератури. Учні 1-4 класів розгадували загадки, а для п’ятикласників  проведено літературну вікторину «У гості до української казки». Учні 7-8  класів писали вільне есе «Мій улюблений літературний персонаж», а старшокласники виготовляли лепбуки з літератури рідного краю.

         7 листопада - день польської мови, присвячений до Дня Незалежності Польщі. Діти малювали плакати, виготовляли польську символіку. Між п’ятикласниками  була проведена інтелектуальна гра «Польські традиції». У 6 класі  весело пройшов конкурс «Містер орфографії». Ліцеїсти 8-9 класів презентували проектну роботу  «Мандрівка столицею Польщі».

8 листопада до Дня української писемності та мови  були проведені такі заходи: мовний флешмоб «Я люблю українську мову» (1-4 класи). 5 клас взяв участь у філологічній грі «У безкрайому просторі слів». Учителі та учні 10-11 класів долучилися до акції «Всеукраїнського радіодиктанту національної єдності». З учнями 7-11 класів було проведено усний журнал «Історія української писемності»,  переглянуто мультимедійні презентації та відеоролики  до Дня української писемності та мови. З семикласниками було проведено мовний квест «В океані рідної мови».  На завершення заходів усі ліцеїсти створили  «Дерево Мови».

Отже, заходи проведені протягом тижня гуманітарних дисциплін сприяють підвищенню інтересів до вивчення  предметів, виховують повагу до національних літератур та культур, традицій народів світу, навчають висловлювати та відстоювати власну думку, формують естетичні смаки.   

Comments:
Only authorized users can leave comments.